Már megint csak telefonoztok?

“Már megint csak telefonoztok?”. Régebben naponta elhangzott nálunk ez a mondat, a legtöbbször anyukám szájából. Az okostelefonok elterjedése sokak számára soha nem látott lehetőségeket, míg mások számára rengeteg bosszúságot hozott magával. Anyukámnak elsőre nehéz volt megszoknia, hogy onnantól kezdve sokkal több időt töltöttünk a képernyő előtt. Ha mai szemmel visszanézek erre az időszakra, sokszor nevetni támad kedvem, ugyanis azóta már a szüleim is gyakran használnak okostelefont. Időre volt szükség ahhoz, hogy ők is megtapasztalják az előnyeit, és ne utasítsák el teljesen a technikai újdonságokat. Egy időben én is igyekeztem minél kevesebbet használni a telefonomat, leginkább a szüleim iránti tisztelet és megfelelési vágy miatt; azonban mára már teljes mértékben a mindennapjaim része lett. Számos előnye van annak, hogy szinte bármilyen információt bárhonnan megkereshetünk, vásárolhatunk, intézhetünk hivatalos ügyeket, mindezt egyetlen készülék segítségével. Ma már nem hangzik el a felháborodott “Már megint csak telefonoztok?” felkiáltás, sőt gyakran anyukámat is látom a telefonján böngészni otthon. A múltkor például büszkén mesélte, hogy online vettek hóláncot az autóra.

Először is beírták a Google keresőjébe, hogy “hólánc ára”. Egy idő után egy számukra nagyon szimpatikus és könnyen kezelhető honlapot találtak, az autofelszerelesek.hu-t. Legfelül volt egy kereső, amelybe beíratták mire van szükségük, de ezen kívül egy külön hólánc keresőt is felfedeztek. Ebben ki kellett választani a kerék átmérőjét és típusát, majd a “megnézem” gombra kattintani, és már látni is lehetett az autónkhoz való hóláncokat. Apukám azt mondta, arra számított, hogy a hólánc ára jóval magasabb lesz. Kellemes meglepetés érte őket ár és minőség tekintetében egyaránt. A honlap kezdőoldalán korábbi vásárlók véleményei is olvashatók voltak. Ezeket nézegetve már a vásárlás kezdetén könnyebben bíztak meg a cégben, mivel nagyon sok pozitív visszajelzést találtak. A legtöbb válaszadó 5 csillagos értékelést adott, és jó véleménnyel voltak a szállításról, a minőségről, az árakról… Úgyszólván mindenről. A “hólánc ára” keresés eredménye tehát igencsak eredményes volt, és miután megrendelték a terméket, tovább nézelődtek a honlapon.

Leginkább a tetőcsomagtartók és a bicikliszállítók keltették fel a figyelmüket. Mivel sokat kirándulnak, biciklizni, és télen síelni is szoktak, elgondolkoztak valamilyen szállító eszköz beszerzésén. Számos típusú tetőbox is megvásárolható itt, melyeknek segítségével jelentősen növelhetjük a jármű tároló kapacitását. Mint minden mást, ezeket is érdemes autónk márkájának, méreteinek, típusának alapján beszerezni. Az oldal szélén lehetőségünk van szűrőket beállítani, hogy csak a számunkra alkalmas termékek jelenjenek meg. Kerékpártatók között megtalálható tetőre, vonóhorogra, hátsó ajtóra szerelhető változat, valamint lakókocsira valót is választhatunk. A biciklik mellett más sporteszközök számára is elérhetők tárolók: ilyen a síléc és a vízisport szállító. Amennyiben megfelelőbb a számunkra, bérelhetünk is tetőcsomagtartót, tetőboxot, síléctartót, biciklitartót, sőt még hóláncot is. A bérlés feltételei világosan fel vannak tüntetve a honlapon.

Számos kisebb kiegészítőt is vásárolhatunk itt autónkhoz; mint például ablaktörlő lapátot, könyöklőt és kartámaszt, autószőnyeget, lökhárítót, küszöbvédőt, és még sokáig sorolhatnám. Légterelőt is beszerezhetünk, amellyel csukott ablakok mellett is tud szellőzni a gépjármű. Használatával kiváltható a nem teljesen egészséges légkondi, valamint az ablakok párásodását is képes megelőzni/megszűntetni. Felszerelése gyors és egyszerű. Kapható belőle UV álló változat is, amely kifejezetten előnyös, ha tekintettel akarunk lenni az utasok bőrének egészségére. Az autókhoz való eszközök mellett elektromos bicikliket és motorokat is lehet venni a felületen.

A honlaphoz egy blog is tartozik, amelyet az “AF Magazin” fülre kattintva érhetünk el. Itt hasznos cikkeket olvashatunk a weboldal különböző termékeiről, továbbá tippeket kaphatunk a megfelelő kiegészítők kiválasztásához.

Az én tetszésemet is elnyerte ez a honlap, és ha egyszer lesz saját kocsim, már tudom hogy hol fogok hozzá felszerelést vásárolni. Újabban valamiért van egy olyan érzésem, hogy hamarosan én leszek az, aki a szüleimnek fogja mondogatni: “Már megint csak telefonoztok?”

hólánc ára