Hová fejlődtek a mobiltelefonok és a gumiszerelés?

Nos, például oda, hogy ma már az ebédszünetben a körúton sétálva foglalok időpontot a gumisomhoz. Hisz nemsokára jön megint az évszakforduló… Nyári gumira kell váltani!

Ehhez persze kellett az is, hogy olyan autószervizt találjak, mint a Méta, amely technikailag korszerűsödött szintén annyira, hogy PC-ről, vagy okoseszközről is elérhetők. És nekem van hozzá megfelelő telóm is! Nem kell telefonálni hozzájuk, személyesen pedig végképp akkor kell menni csak, amikorra időpontunk van. Íme a weboldaluk: https://metaautoszerviz.hu. De egy eszköz, amin van netkapcsolat azért kell hozzá.

Ott nem csak gumiszerelés vagy gumicsere tárgyában tudnak fogadni, hanem gyakorlatilag MINDENT megcsináltak már az autómon. Ha meghoztam az érdeklődést bárkinek, bátran kattintsatok rájuk, mert márkafüggetlenek! Írjátok a böngésző címsorába a metaautoszerviz.hu-t, vagy akár kattintsatok egyszerűen ide: gumiszerelés.

Amit én mindig, mindenhol keresek, az az ügyfélközpontúság. Elvárom ezt a gumistól, az autószerelőtől is, mindenhol. Ez szerintem minimumelvárás kéne legyen, én sem bíznék a Métában, ha ez itt nem valósulna meg 100%-osan. Emellett pedig a modernitás és a legújabb kihívásokra való felkészültség, ami engem még mindenkor érdekel. A Méta ezeknek tehát jócskán megfelel. Mindennek, amit felsoroltam. Náluk látható, hogy az autószervizt sem úgy kell ma már elképzelni, mint olajos szagú átlagos munkaterületet, kedves, de elcsigázott szakikkal, akiknek mindig ott van a kezükben a csavarkulcs, még amikor az illemhelyre mennek, akkor is. Ez egy elavult kép, ami sokunk fejében lakozik. A Méta is sokkal modernebb és haladóbb ennél. Náluk tisztaság van (ez képgalérián keresztül is megtekinthető, online), minden rendezett, mindenhol hipermodern berendezéseket és eszközöket lát az ember és a neten tud tehát náluk intézni bárki egy csomó dolgot. Nem is komolyan vehető 2024-ben valaki, aki a neten nem tesz szinte mindent elérhetővé…

Persze, azért a kocsik megszerelése, ahogy a gumicsere is, fizikai tevékenység, de ők még egy perccel sem raboltak többet az időmből, mint ami a fontos munkákhoz éppen kellett…

Lenyűgöző, hogy idáig jutottunk 2024-re, de azért, aki ismeri is a modern világ lehetőségeit, ismétlem, annak ez nem is annyira meglelő – ma már ebéd közben tudok könnyedén időpontot foglalni online, és ez egy olyan független autószerviz ráadásul, akik bárkinek megfizethetők. A kettő összefér! A jó árak és az átlagon felüli szolgáltatás. És jó minőségben dolgoznak a gyakorlatban, bármilyen autón! Még semmit nem kellett visszavinnem, ami ők csináltak meg.

Mindenféle négykerekűt vihetünk, hozzájuk sokféle szervizeléstípus keretein belül, bárki! Beszereznek bármily’ alkatrészt, van is náluk kéznél általában minden raktáron – tehát olykor be sem kell szerezni – és láttak ők már mindenféle meghibásodást. Nem lehet meglepni őket! Én a belvárosban már nem használok kocsit, de a fővároson kívül mindenhová azzal megyek. És a saját kis járgányomra, valamint a Métára mindig támaszkodhatom!