A mobiltelefont ma már nem csak telefonálásra használjuk

A mobiltelefonok elsődleges szerepe mindig is az volt, hogy bármikor és bárhonnan megkönnyítse számunkra a kapcsolattartást szeretteinkkel. Ezt kezdetben mindenki úgy képzelte el, hogy felhívjuk az illetőt, elvégre azért van nálunk telefon. A technika fejlődésének köszönhetően manapság viszont már írásban, képek segítségével, vagy akár videók által is kommunikálhatunk, így a másiknak nem muszáj élőben hallania a hangunkat.

Írásban linkeket is lehet küldeni, legutóbb például ezt kaptam egy ismerősömtől: https://www.pipereporta.hu/sct/966376/Szappan-keszites-alapanyagai – a cím eléggé beszédes, úgyhogy nem kellett sokáig találgatnom, hogy mégis miről lehet szó. Mindenkinek kell időnként valami új hobbi, még az internet világában is, amikor hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy lassan már tényleg nem lesz visszaút a számítógép és más képernyők elől, mert mással már nem is akarnak foglalkozni az emberek. Az ismerősöm pedig szappankészítésbe kezdett, és azt mondta, a pipereporta.hu oldalon meg tudta rendelni ehhez a kezdő alapanyagokat, az oktatóvideók pedig a kellő alapok elsajátításában is segítettek neki.

Kíváncsi lettem, úgyhogy bemásoltam a kapott URL-t: https://www.pipereporta.hu/sct/966376/Szappan-keszites-alapanyagai én is a böngészőmbe. A pipereporta.hu oldalon kötöttem ki – nem meglepő módon ezek után, ahol nagyon sok színes hozzávaló fotóját láttam meg először. Ettől tényleg kedvet kap az ember a kézműveskedéshez, de az is látszik, hogy jó minőségű szappan alapanyagokról van szó. A profik már biztosan tudják, hogy mikor mit kell pótolni, de mi kezdők leginkább a blog segítségével ismerkedhetünk meg jobban ezekkel a termékekkel. Ami valóban hasznos és érdekes információkat tartalmaz. Azt hiszem, le is adom hamarosan az első rendelésem, hogy én is bele tudjam ásni magam a szappankészítés rejtelmeibe.